NOVO >>>

On line terapija

On line i telefonsko savetovanje je nešto novo što se pojavilo sa razvojem interneta. Možda na prvi pogled to može izgledati malo strano i čudno, što je normalna reakcija, ali treba imati u vidu da je to u današnje vreme sve zastupljenije i da ima kako svoje prednosti tako i svoje nedostatke.

 

Online savetovanje Vam stedi vreme i novac, jer ne morate da putujete i gubite sate da bi ste dosli do terapeuta, što je danas kada imamo malo vremena veoma važno.  Jedino sto vam je potrebno je Skype program (download Skype besplatno) i mikrofon i slusalice.

 

Postoje mesta u kojima još uvek ne postoje terapeuti, a u izvesnim slučajevima postoji potreba za njima. Ovo je idealan način gde znatno možete smanjiti vaše troškove, a dobiti adekvatnu pomoć.

Možda živite u inostranstvu gde nemate psihoterapeuta na svom maternjem jeziku. Mnogo je lakše kada izražavamo ono što osećamo na svom jeziku.

Sa Online savetovanjem ne rizikujete da Vaši poznaci, komšije I drugi  saznaju da posecujete savetnika ili terapeuta.

Ako komunicirate bolje pismeno nego usmeno chat ili pisanje e-maila mogu biti blizi Vašem prirodnom nacinu izrazavanja. Pisanje moze da Vam pomogne da razmislite jos jednom o svojim problemima i dodjete u kontakt sa svojim emocijama- moze da Vas natera da se fokusirate, da Vam pojasni situaciju, dovede do uvida i emocionalnog olaksanja.

 

E-mailove i chatove uvek mozete procitati Vise puta, dok se delovi razgovora lako zaborave.

 

Online savetodavna seansa se sastoji od 50 minuta direktnog savetovanja (putem telefona, chata ili audiovizuelnih medijuma (Skype)) i 10 minuta za sumiranje i praktične dogovore.


Ako nemate Skype program možete ga nabavite ovde besplatno

download Skype.

Online seansa putem e-maila podrazumeva 1 e-mail.

Moj sajt je pouzdan, siguran i štiti Vašu privatnost.