NOVO >>>

Kako zakazati

 

Prva prednost ovog načina savetovanja je mogućnost zakazivanja PRVE BESPLATNE SEANSE u trajanju od 40 minuta.

 

Prva seansa služi da se upoznate samnom, da iznesete probleme koje želite da rešite i postavite sva pitanja koja imate u vezi savetovanja. Tokom ove seanse objasniću vam neke od osnovnih principa rada koje koristim, i predložiti globalnu strategiju za rešavanje problema koje ste Vi izneli. Prva seansa je takođe prilika da napravimo dogovor oko budućih termina i načina rada. Svaka naredna seansa traje 60 minuta.

 

Prvu seansu možete zakazati tako što ćete posetiti:

 

 sledeću stranicu

 

gde ćete ostaviti Vaše podatke koji se budu tražili.

Tu ćete navesti kakvu komunikaciju želite da ostvarimo - telefonsku ili video komunikaciju - ja Vam preporučujem video komunikaciju jer mogu da pratim Vaše reakcije, a samim tim i da Vas bolje razumem i da Vam adekvatnije pomognem.

 

Kada primim vaš email poslaću vam spisak prvih slobodnih termina a vi ćete izabrati termin koji vam najviše odgovara i obavestiti me o tome putem email-a. Nakon toga obavićemo prvu seansu tako što ćete me pozvati u zakazano vreme.

 

Načini plaćanja savetovanja:

 

        1. Nakon prve besplatne seanse, svaka naredna seansa se plaća. O načinu plaćanja dogovorićemo se tokom prve seanse.

        2. Nakon prve seanse poslaću vam sve potrebne informacije kako biste mogli da izvršite uplatu na račun u banci.

        3.Kada dobijem izveštaj iz banke da je vaša uplata obavljena, poslaću vam potvrdu vašeg termina za savetovanje.

        4. Obavićemo savetovanje u dogovorenom terminu.

 

U slučaju da želite da pomerite ili otkažete zakazani termin, to morate učiniti bar jedan dan ranije, u suprotnom računaću kao da ste zakazani termin iskoristili. Sve što vas dodatno zanima u vezi savetovanja putem SKYPE-a možete me pitati tako što ćete poslati vaša pitanja na moju email adresu

 

 svetlana@novihorizonti.rs