NOVO >>>

Moj put do uspeha

Pokušajte malo da se vratite u prošlost i razmislite koliko puta ste postavli neki cilj i niste ga ostvarili. Neki i ne pokušaju da ga realizuju, već ostanu samo u sferi misli. Drugi pokušaju pa brzo odustanu. A neki postave cilj i ne odustaju do njegovog ostvarenja (ova je manji broj ljudi)

 

Dokazano je da većina ljudi na planeti nema jasno postavljene ciljeve, a oni su jedna od najvažnijih stvari u našem životu. Kada nemamo jasno postavljene ciljeve mi ne upravljamo svojim životom.. Kada analiziramo život uspešnih, a postoji mnogo knjiga o tome, vidimo da su oni imali jasno definisane ciljeve kao i akcije koje su preduzimali da bi ih ostvarili, i što je najvažnije nisu odustajali.  

 

Često se pitamo zašto ne uspevamo da ih ostvarimo. Krivimo druge ljude, okolnosti, stanje u državi, roditelje, profesore.

 

S jedne strane činjenica je da ostvarenje nekih ciljeva zavisi i od spoljnih okolnosti. Međutim u najvećem broju slučajeva smo mi glavni krivci za neuspeh zato što odustajemo, odlažemo akcije, plašimo se neuspeha.

Glavni problem je što mi u pozadini imamo mnogo emotivnih blokada koje nas sprečavaju da ostvarimo ono što želimo.

Da bi ovo bilo jasno navešću jedan primer.

 

Npr. Većina vas je u svom iskustvu imalo brata, sestru ili nekog prijatelja, druga u školi s kojim su vas poredili roditelji, profesori, prijatelji. Poruke koje ste dobijali su da su drugi bolji, pametniji, da mogu da urade ono što vi ne možete. Jednom rečju, drugi često nisu verovali u vaše sposobnosti. I ovo je zaista veoma čest slučaj.

 

I sad zamislite da želite nešto da ostvarite, npr. upišete neki „težak fakultet“. Ako vi u svom prethodnom iskustvu imate nepoverenje u vaše sposobnosti od strane roditelja, ili su vam stalno govorili da niste OK, da vi to ne možete, onda ćete vi bez obzira na vaše želje imati stalni osećaj nesigurnosti, nelagodnosti, a možda se često pojave i neki fizički simptomi koji vas sprečavaju da ostvarite taj cilj. Naravno, u nekim situacijama uspemo to da prevaziđemo. Ali kao što naš narod kaže, „ako ne platiš na mostu, platićeš na ćupriji.“ Tako se onda ta nesigrnost manifestuje tokom školovanja, ili u emotivnim vezama, kontaktima itd.

 

Ono što se postiže programom „MOJ PUT DO USPEHA“ jeste da ćete vi pomoću ovih tehnika naći koje su vaše emotivne blokade (često niste ni svesni koliko one utiču na vaše emotivno stanje i ponašanje), naučićete kako da ih uklonite i konačno početi da preduzimate prave akcije koje vas sigurno vode do ostvarenja ciljeva.

 

Sledeće šta ćete postići je da ćete otkriti šta je to što stvarno želite. Često već na samom seminaru učesnici otkriju, da ono što su mislili da im je cilj, u stvari to nije i onda postave nove.

 

Kreiraćete svoj put do uspeha, jer je tehnika vrlo „negujuća“ u smislu da ćete vi raditi onoliko koliko ste trenutno u stanju.

 

Zbog uklanjanja emotivnih blokada dolazi do mnogih promena u vašoj ličnosti. Vi ćete biti mnogo zadovoljniji, lakše ćete ostvarivati i druge ciljeve i što je najvažnije DOBIĆETE TEHNIKE ZA CEO ŽIVOT, sa kojima ćete mnogo lakše rešavati probleme na koje budete nailazili.

Detaljnije o strukturi treninga možete pročitati na sledećoj strani