NOVO >>>

Upravljanje ciljevima

Ciljevi su krajnje tačke prema kojima su usmerene naše aktivnosti, oni su naše zvezde vodilje. Ipak, ciljevi kojih svako od nas ima u velikom broju, često budu neispunjeni. Ako želite da jednostavno i brzo ispunite ciljeve, da ispunjavate i najteže i najduže zadatke i da ih lako pratite potrebno je da nadjete način da ih ostvarite. Na treningu ćete naučiti brojne tehnike u okviru "Quick goals" sistema - sistema brzih ciljeva koji predstavljaju najbrži, najbolji i najlakši način da do njih dodjete

 

 

Šta je Quick Goals sistem

Quick Goals je originalan sistem koji čini skup određenih tehnika koje će vam omogućiti  da u najkraćem mogućem roku ostvarite svoje ciljeve.

 

Praktikovanjem tehnika ćete otkriti u kom smeru treba da promenite svoje ponašanje da biste ostvarili svoje ciljeve. On vam daje alate kojima možete stvoriti život kakav stvarno želite. 

 

Sve ovo čini  Quick Goals najboljim sistemom ostvarivanja ciljeva koji postoji bilo gde u svetu.

 

 

Šta ćete naučiti na trenigu

 

  1. Naučićete da jasno postavite ciljeve

Da bi se cilj što pre ostvario on mora biti jasno postavljen i tu postoje određena pravila kojih se moramo pridržavati

  1. Da identifikujete i stvorite optimalne osobine ličnosti potrebne da biste ciljeve ostvarili u materijalnoj realnosti.

U toku odrastanja nama se često pridaju neke negativne karakteristike kao što su da smo lenji, neodgovorni, nemarni....Spisak ovih negativnih osobina je zaista veliki i mi ih na nesvestan način i usvajamo. To nas sprečava da napredujemo u životu.  Na treningu ćete identifikovati jasno osobine koje su potrebne da biste cilj ostvarili

  1. Da uklonite unutrašnje konflikte koji sprečavaju ostvarenje tih ciljeva u prošlosti. Ovde ću navesti samo neke od tih konflikata: nije pravo vreme, ja nisam dovoljno uporan, stalno odustajem, i drugi su pokušali pa nisu uspeli.
  2. Da napravite plan akcija koje su neophodne za njegovo ostvarenje.
  3. Da stvorite osećanje stopostotne sigurnosti da ćete cilj ostvariti i naučite kako da to stanje zadržite do konačnog ostvarenja.
  4. Tehnike koje budete naučili možete praktikovati i u drugim oblastima života, a ne samo za postizanje ciljeva.

 

Kome je namenjen trening?

 

Seminar mogu pohađati svi – djaci, studenti, zaposleni...... svi.             

Nikakvo prethodno znanje nije potrebno za učešće na treningu. Ovde ćete naučiti sve što Vam je potrebno da biste efikasno koristili tehnike.

 

Trening će biti održan 13 i 14 juna od 11 – 17 sati.

 

Nakon treninga učesnici će dobiti sertifikat o pohađanju kao i skriptu koju će moći da koriste nakon treninga.

 

Cena treninga je 7000 din.

 

Na trening se možete prijaviti putem telefona 066 234 777

 ili email-a – cecazivkovicsimic@gmail.com

 

Za prijave do 10. juna cena seminara se umanjuje i iznosi 6000 din.

 

Nakon prijavljivanja za trening učesnici će dobiti uvodni materijal u kome se nalaze zadaci koje je  potrebno da urade pre dolaska na tening.

 

Za detaljnije informacije o treningu možete se obratiti na telefon  066 234 777